20.07.2021
Poziv za Glavnu skupštinu
Poziv za Glavnu skupštinu

Glavna skupština društva SN PECTINATUS d.d., sa sjedištem u Zagrebu, održat će se 27. kolovoza 2021. godine s početkom u 10:30 sati na poslovnoj adresi društva, Miramarska 24.

 

Materijali za Glavnu skupštinu nalaze se na niže navedenim linkovima:

 

Poziv za Glavnu skupštinu

Prijava sudjelovanja

Punomoć za zastupanje

 

Ostali materijali za Glavnu skupštinu dostupni su dioničarima Društva na uvid na poslovnoj adresi u sjedištu Društva od ponedjeljka do petka, od 9:00 do 13:00 sati.

 

Obavijest dioničarima nastavno na održavanje Glavne skupštine 27. kolovoza 2021. godine

 

Poštovani,

 

Nastavno na Poziv za Glavnu skupštinu društva SN PECTINATUS d.d., sa sjedištem u Zagrebu (dalje u tekstu: Društvo), koja će se održati 27. kolovoza 2021. godine s početkom u 10:30 sati na poslovnoj adresi Društva, Miramarska 24, te preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske (dalje u tekstu: Stožer) i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (dalje u tekstu: HZJZ) u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, Uprava Društva obavještava dioničare Društva kako će u svrhu očuvanja zdravlja istih tijekom održavanja Glavne skupštine poduzeti mjere propisane udaljenosti i dezinfekcije.

 

Uprava Društva poziva dioničare da prisustvuju Glavnoj skupštini istovremeno slijedeći naputke Stožera i HZJZ-a uz savjesno i odgovorno ponašanje te korištenje vlastitih medicinskih maski ili zaštitnih maski za lice za vrijeme trajanja Glavne skupštine, te prilikom ulaska u prostor održavanja Glavne skupštine držanje propisanog razmaka, obavezno dezinficiranje ruku i na kratko skidanje maske radi identifikacije.

 

 Uprava Društva